jeftina tinta za printer

Kvalitetna tinta za printer za kvalitetan ispis

Postoje različite vrste printera, ovisno o tome koriste li tintu ili toner. Toner je uložak za laserske i LED printere, te za fotokopirne uređaje. Tinta je pak uložak za tintni printer, a printer može imati jedan ili više spremnika za različite boje. 

Bez obzira na to koliko često ispisujete dokumente ili fotografije uz pomoć printera, vjerojatno želite da vam dokumenti izgledaju kvalitetno te da tijekom ispisa ne izgube boju i oštrinu. Kako biste to postigli, potrebno je osigurati kvalitetnu tintu za printer ili tonere. Pravo je pitanje, je li za to potrebno izdvojiti mnogo novaca?

Odabir kvalitetne tinte za printer

Ukoliko često printamo dokumente ili fotografije u boji, potrebno je voditi računa o nekoliko stvari, a prije svega o tome koliko je kvalitetna tinta za printer koju koristimo. Kvaliteta ima najvažniji utjecaj na dugotrajnost, oštrinu i jasnoću boja tijekom vremena. Bez obzira na to koliko je kvalitetan vaš uređaj, dokumenti i fotografije neće biti oštri i jasni ukoliko ne koristite kvalitetnu tintu. 

kupnja jeftine tinte za printer
Kada tražite jeftinu tintu za printer, važno je voditi računa i o omjeru broja stranica koje možete ispisati, jer vas niža cijena lako može zavarati.

Ljudi uglavnom smatraju da moraju birati između cijene i kvalitete, ali to ne mora uvijek biti slučaj, primjerice u slučaju Lexmark boje za printer, koji predstavlja idealan omjer cijene i kvalitete. 

Jeftin ispis dokumenata

Pri kupnji jeftine tinte za printer, uvijek na raspolaganju imamo dvije opcije:

  • Originalnu 
  • Zamjensku 

Ovisno o marki i proizvođaču, originalna može biti kvalitetnija, ukoliko funkcionira prema visokim standardima i strogim regulacijama. Bitno je da ne šteti printeru te da osigurava kvalitetan i dugotrajan ispis. Ipak, to se može očekivati i od zamjenskih, ukoliko imaju odgovarajuće certifikate koji garantiraju kvalitetu. 

Kada tražite jeftinu tintu za printer, važno je voditi računa i o omjeru broja stranica koje možete ispisati, ali i o samoj cijeni tinte, jer vas niža cijena lako može zavarati, pa nije na odmet pročitati i „sitna slova“.

Lexmark printer kao sinonim za kvalitetu

Lexmark printeri poznati su kao jedni od najboljih modela za crno-bijelo printanje. Predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete, a i cijena po ispisu relativno je niska. Također, Lexmark printer može ispisati veliku količinu papira prije nego što se treba zamijeniti tinta ili toner. 

Lexmark toneri za idealan omjer cijene i kvalitete
Lexmark toneri predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete. Dizajnirani su i proizvedeni uz pomoć napredne tehnologije koja osigurava najbolju kompatibilnost i neometan rad laserskih printera. 

Osim toga, poznat je po velikoj brzini ispisa. Dizajnirani su s namjerom da traju minimalno sedam godina te dolaze uz garanciju. Ovi modeli stalno se unaprjeđuju s ciljem da troše što manje energije, budu što više održivi te da se što više njegovih dijelova mogu reciklirati, proizvesti od recikliranog materijala ili ponovno proizvesti. 

Lexmark toner nudi najbolje performanse

Lexmark toner je pouzdan, namijenjen za profesionalnu upotrebu i održiv. U ponudi postoje i originalni i zamjenski uz koje se nećete morati brinuti o neželjenim posljedicama korištenja. Originalni Lexmark toneri dizajnirani su i proizvedeni uz pomoć napredne tehnologije koja osigurava najbolju kompatibilnost i neometan rad laserskih printera. 

Lexmark toneri pružaju živopisne boje
Lexmark toneri pružaju živopisne boje, odnosno duboku crnu boju te osiguravaju vrhunski ispisane dokumente.

U slučaju kupnje originalnih, štedite vrijeme i novac te dobivate kvalitetne ispise visoke vrijednosti i to duži vremenski period. Lexmark toneri, uz pomoć posebnih formula pružaju živopisne boje, odnosno duboku crnu boju te osiguravaju vrhunski ispisane dokumente. Uz to, ovaj brand računalne opreme vodi računa o ekološkoj održivosti te pomaže smanjiti štetan utjecaj na okoliš proizvodeći ekološki održiv potrošni materijal. 

Što nude Lexmark boje za printer 

Bez obzira na to tražite li zamjenski ili originalni potrošni materijal, nekada nije najlakši zadatak pronaći pravu boju koja odgovora upravo vašem uređaju. Na svu sreću, postoje web stranice koje vam u tome mogu pomoći. Ukoliko tražite savršenu boju, koja će vam odgovarati i cijenom, ali i kvalitetom, sve što morate je upisati model uređaja te će vam se izložiti sve što možete koristiti. 

Zamjena Lexmark toner uloška za printer modela MB2236/B2236

Lexmark boje za printer proizvedene su po najvišem standardu i namijenjene su tome da pruže kvalitetne, žive i oštre ispise. 

Kako odabrati najbolji model za ispis

Prije nego što kupite printer, odnosno prije nego što se odlučite za određeni model, možete se osjećati preplavljeni izborom. Primjerice, Lexmark printeri dostupni su u preko 30 modela. Ono što možete učiniti jest razmisliti o vašim željama i potrebama i odrediti što tražite od ovakvog uređaja.

Ukoliko ga kupujte u fizičkom dućanu, zaposlenici će vas rado posavjetovati, a ukoliko ga kupujete online, najvažnije je razmisliti o tome tražite li model koji koristi tintu ili toner, te sukladno tome možete suziti izbor i istraživati dalje. Naravno, ako niste sigurni koju marku kupiti, Lexmark se nakon svega nameće kao odlična opcija.