Krovni nosači

Odabir krovnih nosača za automobil

Univerzalni krovni nosači za auto

Odabir dobrog krovnog nosača je ključan kako bi se postiglo što više manevarskog prostora te se na krovu automobila moglo prenijeti što više stvari. Kao i kod kupovine specijaliziranih modela, i kod kupovine onih univerzalnih ne može se kupiti bilo koji već on treba odgovarati tipu krova koji automobil ima kako bi se na njega mogao čvrsto i sigurno montirati.

Krovni nosači

Na tržištu postoji velik izbor univerzalnih krovnih nosača za auto stoga se vrlo važno prije kupnje informirati kod trgovca ili na internetu, kao što je Withcar, jer su u oba slučaja dostupni upitnici koji osim vodiča mogu pomoći u odabiru najboljeg modela za vaš tip automobila. Univerzalni krovni nosači su odličan izbor jer nude niz mogućnosti za prenošenje stvari na krovu, ali važno je pritom obratiti pozornost i na broj i dostupnost dodataka koji se mogu montirati na njih.

Kupnja rabljenih ili novih dodataka za auto

S obzirom da univerzalni krovni nosači ovise o tipu krova automobila na koji se postavljaju, vrlo je lako u oglasnicima pronaći rabljene modele. Unatoč činjenici da su rabljeni nosači za automobil financijski isplativiji od novih, važno je imati na umu točne dimenzije i tip koji vam treba. Ukoliko kupite one koji ne odgovaraju vašem automobilu, odnosno krovu, može doći do toga da vrlo teško pronađete potrebne dodatke što će tu kupnju učiniti u potpunosti neisplativom.

Video: Krovni nosači za pune uzdužne nosače

Osim toga, bitno je provjeriti i stanje automobilskog krovnog nosača koji kupujete kako ne biste kupili oštećeni te morate provjeriti ima li svu potrebnu opremu za montažu. Sva potrebna oprema je ključna jer ukoliko nedostaje i najmanji vijak, nije moguća sigurna i pravilna montaža na krov automobila.