Kvalitetne radne cipele

Radne cipele za sigurnost pri radu

Radne tenisice su postale hit

U novije vrijeme na tržištu su se pojavile radne tenisice koje su potpuno osvojile radnike. Za razliku od radne cipele, tenisica je puno lakša i udobnija za nošenje. Osim toga što ne umara noge tijekom rada, ona jednako kao i cipela pruža zaštitu za vaše stopalo i prošla je razna testiranja. Opasnosti i nezgode se mogu dogoditi u svakom trenutku rada i zbog toga uvijek birajte zaštitnu obuću koja je prošla testiranja.

Gdje kupiti radne cipele?

Habeco web trgovina nudi širok asortiman proizvoda za poslovanja, od promotivnih materijala, pa sve do zaštitne opreme za rad. Radne cipele u ovoj trgovini su potpuno provjerene i sigurne te će dostojno štiti vašu nogu u slučaju neke nezgode. Jednostavno ih možete naručiti putem moderne internet stranice, tako da ih dodate u košaricu, upišete adresu dostave i izvršite narudžbu.

Radne cipele obavezne su za posao
Radne cipele učinit će posao mnogo lakšim

Zaštita na radu 

Prema zakonu o zaštiti na radu nošenje zaštitne opreme je obavezno. Svaki radnik koji ne poštuje pravilna može biti kažnjen, kao i njegov poslodavac. No nije u tome problem, već u vašoj sigurnosti.

Kontekst: Zdravlje i zaštita na radu

Nemojte misliti da se nesreća neće dogoditi vama, jer to svi misle. Radije odaberite siguran put i nosite radne cipele i ostale zaštitne predmete te budite sigurni i u slučaju manjih nezgoda!

Radna odjeća za skladište

Rad u skladištu može biti veoma užurban, pogotovo u vrijeme sezone praznika ili ljetne sezone. Upravo zbog toga je neophodno da ste pravilno zaštićeni, a tu će vam pomoći radna odjeća za skladište. Cipele su obavezne, no osim njih za rad u skladištu potrebno je imati i neke druge odjevne predmete i tako biti u potpunosti siguran. Radna odjeća dijeli se na više predmeta.

Sve ove stvari možete jednostavno kupiti u Habeco web trgovini.