Reseller hosting

Sveobuhvatno rješenje uz reseller hosting web stranica

Reseller hosting web stranica je zapravo vrlo sličan dijeljenom hostingu gdje dobivate mjesto za smještaj web stranica na nekom serveru, ali on vam nudi da taj svoj dio dodatno podijelite na više manjih dijelova i onda ih dajete u zakup drugima. To je odlično rješenje za tvrtke koje bave izradom web stranica.

Reseller hosting
Reseller hosting – kreirajte i upravljajte vlastitim hosting paketima

One tako mogu nakon što vam naprave web stranice, postaviti ih na hosting i pokazati vam ih na internetu. Ako ste zadovoljni sa svime, možete s njima dogovoriti i da zadržite taj njihov reseller hosting i tako dobijete sve odjednom.

To je odlično rješenje za one koji ne žele puno tražiti razne usluge, već mogu sve ugovoriti putem jedne tvrtke.

Jednostavno ugovaranje putem interneta

Odlučite li se za ugovaranje reseller hosting paketa usluga, sve se može obaviti putem interneta. Pronađite tvrtku koja takve usluge nudi, ispunite sve potrebne podatke i vrlo brzo ćete imati sve spremno za rad. Tada vam još preostaje svoje web stranice prebaciti na neki server, a za to je najbolje iskoristiti neko posebno sučelje. Jedno od najpopularnijih je cPanel sučelje.

Što je cPanel?

Uz pomoć ovog sučelja ćete vrlo jednostavno administrirati svojim reseller hostingom jer je riječ o grafičkom sučelju pa će se mnogi vrlo brzo na njega naviknuti.

Pronađite najbolji server za svoje potrebe

Serveri su računala koja su stalno spojena na internet te kada na njih postavite svoje web stranice, one će stalno biti dostupne na internetu. Kada to ne biste radili, odnosno kada biste ih čuvali samo na svom računalu, ono bi moralo biti stalno spojeno na internet i upaljeno, što ne bi bilo baš dobro rješenje. Isto tako, cloud server je nešto što je danas vrlo popularno, a omogućuje vam da mu pristupite s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja.