Uložite u čistoću automobila

Mogućnosti izbora pri kupnji autopreme za čistoću

Kada je riječ o auto tepisima generalno ih dijelimo na:

  • Tekstilne 
  • Gumene 

Osim navedene podjele, tekstilni i gumeni tepisi za auto dijele se još i na univerzalne, tipske te one izrađene po mjeri. Ovisno o tome koliko novca ste spremi izdvojiti te preferirate li više funkcionalnost ili estetiku, odlučit ćete se za jedan od navedenih tipova.

Odaberite funkcionalnost auto tepiha

Iako bi svi uvijek trebali birati tepihe za automobil prema funkcionalnosti i jednostavnosti njihova održavanja, posebnu pažnju na istu trebali bi obratiti oni koji žive u krajevima s puno padalina te ljudi s djecom. Naime, gumeni tepisi za auto omogućuju puno lakše održavanje urednosti i čistoće automobila u kišnim, snježnim i drugim vremenima kada se u njega svakodnevno unose velike količine vlage bilo preko obuće ili pak unošenjem mokrih stvari poput kišobrana ili kabanica. 

Danas su u ponudi trgovina s autoopremom dostupne različite verzije korita za prtljažnike od manjih do većih modela među kojima trebate odabrati onaj model koji najviše odgovara vašem stilu života.

Čistoća i organizacija prtljažnika

Osim prostora ispod nogu vozača i suvozača, vrlo je važno da i prostor prtljažnika u svakom trenutku bude čist, suh i uredan te dobro organiziran, posebno kod prijevoza većeg broja stvari poput primjerice namirnica iz trgovine. U svemu tome pomoći će vam korita za prtljažnik koja će doprinijeti očuvanju čistoće vašeg prtljažnika zbog čega ćete kasnije vrlo vjerojatno moći prodati svoj automobil po puno boljoj cijeni. 

Korita prtljažnika automobila se sve više kupuju

Danas su u ponudi trgovina s autoopremom dostupne različite verzije korita za prtljažnike od manjih do većih modela među kojima trebate odabrati onaj model koji najviše odgovara vašem stilu života. Uvijek se preporuča kupnja nešto većeg korita za prtljažnik kako biste bili sigurni da ćete uvijek imati mjesta za sve što vam je potrebno, a da će dno vašeg prtljažnika ostati suho i čisto. Ovaj auto dodatak će vam pomoći pri organizaciji stvari u prtljažniku, ali će i biti odličan saveznik u borbi protiv nečistoće.