nosači za telefon

Držač za mobitel za ugodniju i sigurniju vožnju auta

Svakom se vozaču tijekom vozačke karijere zasigurno dogodilo da tijekom vožnje mora hitno odgovoriti na poziv, ili se pak nalazi sam u nepoznatom gradu u kojem mu je navigacija neophodna. Kako bi se sigurno javili na mobitel i izbjegli potencijalnu kaznu, ali i kako ne bismo predstavljali opasnost na cesti, potrebno je skrenuti s ceste i parkirati na najbliže dostupno mjesto. Ipak, to nije uvijek opcija, a uglavnom nam ne predstavlja idealno rješenje. 

Kako bismo doskočili tom problemu, korisno je u autu imati držač za mobitel. On vam omogućuje ugodnu i sigurnu vožnju tijekom koje se možete neometano javiti na mobitel držeći sugovornika na zvučniku, pratiti gdje vas vodi navigacija ili slušati vašu omiljenu glazbu. Ukoliko vam zvučnik na mobitelu nije dovoljno glasan, uvijek postoje i prijenosni zvučnici. 

prijenosni zvučnici za omiljenu glazbu u autu
Da bi mogli slušati vašu omiljenu glazbu, ukoliko vam zvučnik na mobitelu nije dovoljno glasan, uvijek postoje i prijenosni zvučnici

Je li držač za mobitel zaista potreban

Držač za mobitel za auto praktično je rješenje za gradsku i međugradsku vožnju. Potpuno je legalan te nam omogućuje da tijekom vožnje budemo u toku s informacijama koje su nam potrebne tijekom vožnje, kao što je plan vožnje na GPS aplikaciji. Zahvaljujući držaču za mobitel, mobitel nam više ne mora letjeti svugdje po suvozačkom sjedalu, ukoliko su nam potrebne stalne GPS upute ili glazba.

Postavljaju se na vjetrobransko staklo ili na ventilacijski otvor. Uglavnom su univerzalni, ali tijekom kupnje važno je obratiti pozornost na veličinu mobilnog uređaja kojeg planirate koristiti s ovim mobilnim dodatkom. 

Najbolji nosači za telefon u automobilu u 2023. – pregled 10 najboljih nosača za telefon u automobilu

Vrste nosača za telefon 

Iako su veličine nosača za telefon za auto uglavnom univerzalne, odnosno većina ih pristaje i može se postaviti u svaki automobil, postoji nekoliko vrsta između kojih se može birati.