Horizon Fitness Adventure 5 traka za trčanje

Kod ovog modela Horizon je išao korak dalje od modela Adventure 3. Ima palubu veličine 20” x 60” i isti digitalni motor snage 2.5 KS koji tjera brzinom do 12 milja na sat i priklanja se 12% jednako kao i Adventure 3.

Konzola mu je plavi 7.5” LCD zaslon sa 35 različitih unaprijed programiranih treninga. Također se pomoću Wifi-ja možete spojiti s ViaFit aplikacijom i Passport Player-om za nezaboravljivo trčačko iskustvo.

Ovaj mode dolazi s doživotnim jamstvom na okvir i motor, 3 godine na oslate dijelove i godinu dana jamstva na rad. Ako vam se sviđaju sve značajke modela Adventure 3, ali želite malo više trčačog prostora, Horizon Fitness Adventure 5 je idealan izbor za vas.
ProForm Power 995i traka za trčanje

Ovaj ProForm-ov model ima snažni 3.0 motor koji će pružati brzinu do 12 milja na sat. Iako nije najbrža traka na tržištu, ovaj model trebao bi biti dovoljan za većinu trkača. Motor je dizajniran tako da radi duže vrijeme stoga može zadovoljiti korisnike koji treniraju za velike udaljenosti, a njegov tihi rad omogućit će korisnicima da nesmetano slušaju omiljenu glazbu dok vježbaju.

 

Paluba je veličine 20” x 60” tako da bi ju oni korisnici s malo duljim korakom mogli koristiti bez teškoća. ProShox jastuk će pružiti potporu za koljena i leđa čak i na duhim trkama kako bi pomogao pri smanjenju stresa i ozljeda. Paluba se također otklanja za 15% kako bi pružila zahtjevniji trening i pomogla pri jačanju nogu.

Konzola dolazi s pregršt unaprijed programiranih treninga i može biti povezana s iFit aplikacijom kako bi korisnik mogao pratiti svoj napredak i dostizati svoje ciljeve. Konzola ima i stalak za tablet tako da korisnik može gledati svoje omiljene filmove ili emisije dok vježba.

S cjeloživotnim jamstvom na okvir i motor, petogodišnjim jamstvom, na ostale dijelove i jamstvom od 1 godine na rad, Power 995i je odlična traka za trčanje za džogere i trkače.