Krovne kutije – praktična oprema za automobile

Živite aktivno? Često putujete? Višečlana ste obitelj i svatko od vas ima hrpu prtljage koju želi ponijeti sa sobom na odmor? Frustrirani ste gužvom koja se stvara u unutrašnjosti automobila ili prtljažnika? U tom slučaju krovne kutije su idealno rješenje koje će zadovoljiti vas i sve članove vaše obitelji te vam osigurati komfor i pregršt slobodnog mjesta u automobilu tijekom putovanja.

Uloga krovnih kutija

Krovne kutije se ubrajaju u izuzetno praktičnu dodatnu opremu. Montiraju se na krov vozila, a osmišljene su tako da savršeno i čvrsto prianjaju na svaki krov. Sigurne su za upotrebu, lako i brzo se montiraju, a utovar i istovar stvari kao i pristup sadržaju pohranjenom unutar njih je jednostavan. Opremljene su sustavom za zaključavanje koji će se pobrinuti za sigurnost sadržaja unutar kutije i omogućiti vam maksimalnu opuštenost u trenutcima kada ste udaljeni od automobila.

Većina modela krovnih kutija ima u svojoj unutrašnjosti ugrađenu i rasvjetu s funkcijom automatskog uključivanja prilikom otvaranja kutije, odnosno isključivanja nakon zatvaranja poklopca kutije. Rasvjeta je zaista funkcionalan dodatak krovne kutije jer vam omogućuje optimalnu vidljivost vaše prtljage smještene unutar kutije kao i utovar i istovar stvari čak i u večernjim i noćnim satima. U slučaju da model koji ste odabrali nema ugrađenu rasvjetu, možete ju posebno kupiti i naknadno ugraditi u kutiju.

Prednosti i namjena

Krovne kutije se izrađuju prema modelu automobila, a razlikuju se prema obliku, dizajnu, težini i kapacitetu prostora koji nude, što vam ostavlja mogućnost izbora one najprikladnije, odnosno one koja će najbolje odgovarati vašim potrebama. Praktične su za pohranu i prijevoz širokog spektra predmeta – od putnih torbi s odjećom i drugim osobnim stvarima do šatora ili vreća za spavanje za boravak u prirodi, prenosivih roštilja, štapova za ribolov, skija, snowboarda, daski za surfanje, palica za golf itd.

https://www.youtube.com/watch?v=f4yU-NY4GqY

Prednosti koje osiguravaju krovne kutije su: praktičnost, ušteda prostora, prostranost, komfor, jednostavnost korištenja, sigurnost prtljage.

Ovaj automobilski asesoar je jednostavno nezaobilazan dodatak za sve one koji obožavaju komfor i prostranost, čak i kada je u pitanju njihov limeni ljubimac. Opremite svoj automobil krovnom kutijom koja će vam omogućiti da sa sobom ponesete baš sve što vam treba i koja će vam osigurati zadovoljstvo putovanja, na koje god odredište se uputili.