Naljepnice za zid pomoći će vam ukrasiti dom

Uređenje doma posao je koji se često ostavlja po strani – na kraju svega, toplina i funkcionalnost doma mnogo je važnija od njegove ljepote. Ipak, želite li u prostoru stvoriti pravi osjećaj doma, prije ili kasnije morati ćete personalizirati prostor prema vlastitim željama i potrebama. Taj zadatak nekada može biti poprilično težak, jer osim što morate udovoljiti vlastitom ukusu i ukusu svojih ukućana, morate također stvoriti ugodnu i estetičnu cijelinu, a veliku kočnicu često predstavljaju vrijeme i novac.

Inovativna i brza rješenja često su stoga dobra ideja koja će vam skratiti muke, a nema boljeg od naljepnica za zid! S njima u nekoliko trenutaka velike i jednobojne površine u svom domu možete pretovoriti u zanimljive dekoracije.

Jednostavno postavljanje i skidanje naljepnica sa zida

Ukrasne naljepnice za zid odlična su opcija ako svoj dom želite ukrasiti bez puno muke. Sve što vam je potrebno je ravna, čista površina i nekoliko minuta vremena. Naljepnice za zid postavljaju se tako da ih na željeno mjesto nježno nalijepite pazeći da ispod površine ne ostanu mjehurići zraka. U slučaju da se to ipak dogodi, lako ih možete istisnuti korištenjem tankog ravnog predmeta poput kartice. 

Skidanje zidnih naljepnica također je jednostavno. Sve što vam treba je malo truda i vremena te eventualno fen za vrući zrak, koji će vam pomoći u skidanju sa zida. Uz malo truda, na zidu neće ostati nikakav trag.

Učinite dom lijepim i urednim

Osim dekorativnih naljepnica za zid koje će ukrasiti vaš dom zanimljivim motivima, klasične vam također mogu pomoći održati dom urednim i lijepim. Većina napravljenih od plastičnih materijala mogu se prebrisati mokrom krpom, pa su one odličan odabir za mjesta na zidu na koja se često naslanjate ili primate rukama.

Zid ispod ostati će čist i bez packi, a svu prljavštinu lako ćete moći odstraniti mokrom krpom. One su i odlično rješenje za prostore poput kuhinjske pozadine ili oko prekidača za svjetlo, koji su često najprljavija mjesta na zidu.

Probudite umjetika u sebi i dekorirajte prostor

Zidne naljepnice odličan su način da sobu svog mališana pretvorite u čarobno i zabavno mjesto. Dekorativne zidne naljepnice nude mogućnost uređenja zidova likovima iz crtića ili raznim dječjim motivima koji će dječju sobu učiniti veselijim i razigranijim mjestom, no tražite li nešto više od toga, rješenje su piši briši naljepnice za zidove.

Na izbor vam se nude dvije vrste :

  •  one koje simuliraju ploču za krede 
  •  one koje nude opciju pisanja s markerima za ploču

Uz njihovo korištenje zidovi postaju mjesto na kojemu će vaše dijete lako moći stvarati vlastita mala umjetnička djela. Uz to, lako ih možete uklopiti i u druge prostorije u svom domu, poput kuhinje, u kojoj vam one mogu poslužiti kao mjesto za stvaranje liste za kupnju ili spremanje najdražih recepata.

Poigrajte se dimenzijama pri ukrašavanju zida

Još jedna odlična stvar, bez obzira radi li se o dekorativnim zidnim naljepnicama ili pak piši briši komadima, jest što se veoma lako možete poigrati dimenzijama i oblicima. One velikih dimenzija odlične su kao suptilna pozadina, dok onima manjih dimenzija možete stvoriti manje, zanimljive naglaske koji će lako privući pozornost. Uz to, lako možete kombinirati različite vrste, poput onih crno-bijelih, u boji, 3D ili običnih i tako stvoriti kombinaciju savršenu baš za vaš prostor.

Dekorativne zidne naljepnice za prekrasan ugođaj

Dekorativne zidne naljepnice odlična su ideja za sve prostore u domu. Lijepi i razigrani motivi učinit će prostor ljepšim i unikatnijim te vam također omogućiti da na jednostavan način ukrasite svoj prostor. Za dječje sobe, neizbježne su one s motivima likova iz animiranih filmova ili pak igrački, dok su za dnevni boravak i spavaće sobe odlična ideja one s raznim inspirirajućim sloganima ili motivima iz prirode. 

Kuhinju i blagovaonu možete ukrasiti dekorativnim zidnim naljepnicama s motivima hrane i pića. Mnogi ih koriste i kada žele izraziti svoj smisao za humor ili ljubav prema određenom filmu, hrani, motivu ili pak na svojim zidovima ovjekovječiti stihove najdraže pjesme. Osim motiva koji već postoje u prodavaonicama, također možete naručiti i personalizirane dekorativne zidne naljepnice. Na njima možete odabrati što biste željeli da piše ili odabrati motive po vlastitoj želji, bez obzira radi li se o tekstu, fotografiji ili slici koju ste sami napravili. A uz njih ćete zasigurno dodatno obogatiti svoj životni prostor.