Pozadine za zidove odlična su dekoracija

Vrste zidnih naljepnica

Pozadine za zidove razlikuju se prema dizajnu, a neke od najpopularnijih su one s motivima noćnog neba, stabala ili cvijeća i dječje naljepnice za zidove s motivima vila, superheroja ili životinja. Osim prema dizajnu, naljepnice za zidove se naravno razlikuju i prema veličini i kvaliteti izrade, a o tome ovisi i cijena. Naljepnice za zid ne morate koristiti isključivo kod kuće, već s njima možete ukrasiti i poslovni prostor. Motivacijski tekstovi u obliku zidne naljepnice su odličan dodatak za zid svakog ureda, jer će vam osim boljeg izgleda svako jutro dati i volju za radom.

Na što morate paziti prilikom kupnje pozadine za zidove?

Prilikom kupnje najvažnija stvar na koju morate paziti je veličina pozadine za zidove koju kupujete. Budući da je najjednostavnija kupnja putem interneta, mnogi zaborave pažnju obratiti na veličinu i u konačnici naruče premalu ili preveliku naljepnicu.

https://www.youtube.com/watch?v=jypJe9Ga2d8&t=2s

Izmjerite zid na koji ćete ju zalijepiti i prema tome odaberite veličinu. Osim same veličine bitno je da obratite pažnju i na dizajn naljepnice i boje. Ako je zid bijel, tada će svaka naljepnica izgledati dobro, no u slučaju da vam je zid u boji tada morate uskladiti boje s naljepnicom.