Opremite svog ljubimca auto opremom Gledring

Gledring je slovenska tvrtka čija je osnovna djelatnost proizvodnja i prodaja gumenih tepiha za osobna i kombi vozila. Dugogodišnja tradicija rada s gumenim tepisima i višegodišnje iskustvo u proizvodnji lansirali su ih, ne samo na europsko tržište auto tepiha već i na svjetsku automobilsku scenu. Danas se njihovi proizvodi mogu kupiti u čak više od 30 država.

Poduzeće Gledring osnovano je davne 1949. godine i tada je njihova djelatnost obuhvaćala proizvodnju raznih gumenih proizvoda, da bi prije nešto više od tridesetak godina suzili svoju djelatnost isključivo na proizvodnju gumenih tepiha za vozila, koje danas proizvode i prodaju pod vlastitom robnom markom.

Zašto odabrati auto opremu Gledring?

Auto oprema Gledring je spoj kvalitete, funkcionalnosti i dizajna i to je razlog njihove planetarne popularnosti. Potvrda toga se očituje u činjenici da ova tvrtka nosi titulu jednog od najvećih i najrenomiranijih europskih proizvođača.

Kvaliteta se uvijek prepoznaje i zato tržište voli tvrtku Gledring! Stoga i ne čudi podatak da je ova tvrtka u posljednjih nekoliko godina na tržište plasirala više od petsto različitih modela gumenih tepiha za brojne modele automobila.
I tu ne staje priča o Gledring auto opremi i ambicijama ove tvrtke. U nastojanju zadovoljenja i najizbirljivijih potrošača, oni prate najnovije svjetske trendove i neprestano usavršavaju svoju proizvodnju te zahvaljujući tome svakim danom osvajaju sve šire tržište gumenih auto tepiha.

Kvaliteta, funkcionalnost i dizajn

Auto oprema Gledring u svom robnom asortimanu nudi gumene tepihe zavidne kvalitete koji zadovoljavaju sve proizvodne standarde. Posebnost njihovih tepiha je što su proizvedeni od visokokvalitetne mješavine guma, koje su najcjenjenije u automobilskoj industriji.

Još jedna kvaliteta ove tvrtke je fleksibilnost i brzina proizvodnje. Tajna njihove brze proizvodnje je u konstantnom ulaganju u modernu opremu koja uvelike doprinosi brzini rada i skraćenju proizvodnih procesa.

Auto oprema Gledring podrazumijeva tepihe za vozila koje odlikuju kvaliteta, praktičnost i izdržljivost. Tražite li dobar i pouzdan tepih za svog ljubimca, svakako pogledajte njihovu ponudu. I budite sigurni – auto oprema Gledring je oprema s kojom apsolutno nećete pogriješiti!

Znate da navlake za auto nude dodatan sloj koji će pojednostaviti održavanje automobila. Više o njima ako slijedite linku.