romantični paket za dvoje

Romantični paketi za dvoje u toplicama

Živeći u užurbanom i dinamičnom svijetu, brojni su parovi koji žele ponekad pobjeći iz svakodnevice i odmoriti se. Kako bi im to omogućili, brojni wellness centri i toplice u svojoj ponudi nude romantične pakete za dvoje. 

To su posebno prilagođeni paketi usluga koji parovima omogućavaju zajednički, ali i individualni odmor za dušu i tijelo. Osim što su odličan način za provođenje vremena, ujedno predstavljaju i značajnu uštedu prilikom planiranja odmora. Što možete pronaći u takvim paketima, pročitajte u nastavku.

Odmor na moru ili u planinama

Kod odabira odmora vrlo je važno odabrati želite li ići na more ili u planine. Tek kada odlučite lokaciju koja vam se sviđa, tada se mogu odabrati romantični paketi za dvoje. S obzirom da su to vrlo popularne opcije, posebno za vikend putovanja, ne sumnjamo da ćete pronaći mnogo ponuda na objema lokacijama. 

Brojni wellness centri i toplice u svojoj ponudi nude romantične pakete za dvoje. 

Kao jedan od najpopularnijih lokacija za romantične vikende u posljednje vrijeme postale su toplice u Sloveniji. Ovisno o tome kakav ste tip para, volite li više avanturizam ili čisto odmaranje, možete birati između odmora na moru ili planina. Za one koji su više avanturistički tipovi planine su možda bolja opcija, dok je more namijenjeno onima koji žele isključivo uživati u odmoranju na suncu. 

Širok izbor usluga za parove

S obzirom na popularnost romantičnih paketa za dvoje, brojni pružatelj usluga potrudili su se sastaviti raznovrsnu ponudu koja može zadovoljiti i one najzahtjevnije goste. Upravo zbog toga na internetskim stranicama brojnih ponuđača možemo pronaći idući izbor usluga:

Kod brojnih paketa postoji opcija da sami birate usluge koje želite ili pak odaberete cijeli paket te dodatno platite dodatne usluge koje želite, a koje nisu predviđene paketom. Svaki pojedini wellness hotel ili toplice svojim korisnicima nudi i neku od specifičnih usluga poput, primjerice, tretmana pivom, tretmana konopljom te specifičnih detox programa i slično.

Plivanje je uvijek dobra ideja

Kao jedna od najboljih aktivnosti kojom se možete baviti na odmoru svakako se nameće plivanje. Naime, plivanje je odlično za poticanje motorike te za liječenje određenih bolesti lokomotornog sustava ili pak liječenje ozljeda. 

odaberite romantični paketi za dvoje
Kao jedna od najboljih aktivnosti kojom se možete baviti na odmoru svakako se nameće plivanje.

Osim klasičnih olimpijskih bazena namijenjenih isključivo za plivanje, tu su svakako i bazeni s toplom vodom, kao i oni s izvorskom, odnosno termalnom vodom. Uz to tu su svakako i jacuzzi, a pojedini romantični paketi za dvoje podrazumijevaju i jacuzzi u vlastitoj sobi gdje možete uživati u privatnosti.

Odličan izbor za sve avanturiste i konformiste

Kada govorimo o odmoru za dvoje te o toplicama u Sloveniji kao jedno od najpopularnijih opcija u posljednje vrijeme ističe se opcija takozvanog glampinga. Glamping naime, podrazumijeva riječ kamping, odnosno kampiranje i riječ glam što znači glamurozno. Glamping tako ne podrazumijeva kampiranje u klasičnim šatorima, već kampiranje u već napravljenim, najčešće drvenim, a konstrukcijama nalik na šator u kojima postoji struja, pa čak i prozori. 

Glamping je zamišljen kao uživanje u prirodi, ali na jedan malo sofisticiraniji način. Potpuno uživanje doživjet ćete svakako gledajući noću zvijezde i spavajući pod otvorenim nebom, a opet tako zaštićeni i u svom komforu. Upravo je zbog toga glamping odličan izbor i odlična opcija za provesti dan ili dva svog odmora u kojem će uživati i oni koji su avanturisti, ali i oni koji vole svoj komfor i nisu oduševljeni idejom o provođenju vremena u šatoru u prirodi.

Izliječite svoje tijelo vodom u toplicama u Sloveniji

Kao što je ranije rečeno, boravak u vodi i plivanje dokazano je blagotvorno za ljudsko tijelo te dokazano pomaže u redukciji stresa, ali i poboljšanju zdravstvenog stanja svakog organizma. Upravo je zbog toga odlazak u toplice u Sloveniji odličan izbor. Naime, toplice u Sloveniji proglašene su jednim od najboljih toplica u ovom dijelu Europe te je ljekovitost njihovih izvora, odnosno termalne vode više puta dokazana u raznim istraživanjima. 

rezerviraj romantični paket za dvoje
Brojni pružatelj usluga potrudili su se sastaviti raznovrsnu ponudu koja može zadovoljiti i one najzahtjevnije goste.

Upravo zbog toga nipošto ne bi trebalo propustiti odlazak na romantični vikend u toplice u Sloveniji. Osim blagotvornog djelovanja termalnih voda, one su svoju uslugu digle na vrhunsku razinu pa osim mogućnosti kupanja u bazenima, one nude i razne druge usluge poput sauna, masaža, tretmana za lice i tijelo i slično. O tome koliko su toplice u Sloveniji dobre i popularne govori činjenica da ćete u većini njih, bilo da ih posjetite preko tjedna ili tijekom vikenda, pronaći veliki broj ljudi koji uživa u takvom načinu odmora.