Umjetne trepavice koje izgledaju kao prirodne

Umjetne trepavice koje izgledaju prirodno

Lice je glavna stvar koju gledate na ljudima, no jedan dio lica je najistaknutiji – oči. Prilikom razgovora sa sugovornicima, gledamo ih u oči, koje su „ogledalo duše“ i ujedno mogu biti veoma važne u udvaranju. 

Oči se kod ljudi razlikuju prema boji, a cjelinu čine obrve i trepavice oko njih. Nažalost, neke žene nisu imale sreće i rodile se s gustim, dugim i tamnim trepavicama, te muku muče s time kako ih istaknuti. Pomoći će vam umjetne trepavice koje izgledaju kao prirodne. Sve o njima, kako ih staviti, gdje ih možete kupiti i kako učiniti da izgledaju prirodno, doznajte kroz nastavak teksta.

https://www.youtube.com/watch?v=vqwtht14Do8
Video: Umjetne trepavice za početnike

Odabir umjetnih trepavica

Najvažniji korak prilikom odluke oko stavljanja trepavica je njihov odabir. Nebitno koliko ste vrsni u njihovom postavljanju, ako one ne izgledaju prirodno, nikada ih nećete moći savršeno kamuflirati na lice. Zbog toga, prilikom odabira pazite na sljedeće stvari:

Umjetne trepavice su jednokratne
Umjetne trepavice

Duljina trepavica 

Preduge trepavice izgledaju neprirodno. Birajte duljinu kao što su vam duge prirodne ili malo dulju.

Gustoća trepavica 

Najčešća greška koju žene rade je odabir pregustih trepavica, koje više liče na metle. Nastojte birati trepavice koje nisu preguste.

Boja trepavica 

Ako imate plavu kosu, tamno crne umjetne trepavice izgledat će potpuno neprirodno. Boja trepavica je veoma važna kod odabira.

Najbolje marke umjetnih trepavice

Neke od najpoznatijih marki umjetnih trepavica su:

  • Ardell
  • Revolution
  • Essence
  • Catrice
  • Aura

Ove marke nude odličan omjer kvalitete i cijene, a osim toga dolaze i u pakiranima s više komada trepavica. Umjetne trepavice su jednokratne, stoga prilikom kupnje birajte ili pakiranja s više komada ili kupite više pakiranja.

Postavljanje umjetne trepavice

Postavljanje umjetne trepavice može biti prava muka, pogotovo ako to radite prvog puta. Jednom kada savladate tehniku i dobro se istrenirate, postavljanje će postati veoma jednostavno i moći ćete ga obavljati puno brže. Pratite ova 4 koraka kako biste stavili trepavice na oči:

  • Prvi korak je da skratite trepavice, jer one dolaze u univerzalnoj veličini. Stavite ih kod oka i skratite na duljinu koja vam je potrebna.
  • Na prirodne trepavice stavite maskaru, tako će one dobiti odličnu boju i dobro se uklopiti s umjetnima.
  • Ljepilo nanesite u veoma tankom sloju, a prije stavljanja umjetne trepavice, pričekajte nekoliko sekundi da se malo stvrdne.
  • Postavite trepavice na ljepilo i pritisnite dok se one ne zalijepe. Imajte na umu da ih stavljate s pincetom, kako biste bolje vidjeli da li ih lijepite na dobro mjesto.