Unesite dašak elegancije u svoj dom

Kada se useljavate u novi dom, imate puno stvari koje morate odabrati. Od boja zidova, stropa, onoga što ćete postaviti na pod, namještaja i slično. Jedna od bitnijih stvari je svakako i rasvjeta. Izbor u trgovinama nikad nije bio veći, stoga je još teže odabrati što bi vam se najviše uklopilo u prostor. Neki se odlučuju samo za jednu vrstu rasvjete, a neki vole kombinirati. Lusteri su uvijek odličan izbor, bez obzira hoće li oni biti jedini oblik rasvjete ili ćete ih kombinirati.

Elegancija i funkcionalnost

Lusteri su prije svega popularni kao zanimljivi elegantni dodatak u svakom domu. Naravno, možete se odlučiti za razne oblike. Od onih jednostavnijih vrsta pa sve do raznih kičastih varijanti koje zasigurno neće proći nezamijećeno. No, osim što mogu prekrasno izgledati kada ih se postavi na strop, oni su i vrlo funkcionalni. Ovisno o kojem modelu se radi, u njih se može postaviti od jedne pa do nekoliko žarulja.

Ovisno o tome koliko žarulja se u njima nalazi, ovisit će jačina svjetla. Neki lusteri imaju mogućnost postavljanja puno žarulja, ali nekima će ta količina svjetlosti biti previše. Zato uvijek postoji mogućnost da ne postavite sve žarulje, već samo nekoliko. Na taj način si možete sami odabrati količinu svjetlosti koja vam odgovara, a ujedno ćete i vidjeti uštedu na nižem računu za struju.

Stanje u trgovinama

Budući da su lusteri vrlo popularan komad rasvjetnih tijela, u trgovinama se može pronaći veliki izbor. Naravno, najveći izbor ćete pronaći ako se zaputite u neku specijaliziranu trgovinu koja prodaje rasvjetna tijela. U većini trgovina ćete moći i uživo vidjeti lustere s ugrađenim žaruljama. To vam može puno pomoći pri samom odabiru jer je puno lakše izabrati luster kada ga vidite na taj način.

Isto tako, u pojedinim trgovinama možda nećete naći tako veliki izbor lustera, ali ćete ga moći naručiti odabirom iz njihovog kataloga. Najčešće je to slučaj za velike modele lustera. Jer takvi modeli zauzimaju previše mjesta u trgovini pa ih trgovine ne izlažu, već su dostupni za narudžbu iz kataloga. Bilo kako bilo, lusteri su odličan način da postignete određeni nivo elegancije u svom domu.

Privjesci za ključeve izuzetno su dobar dar za nekoga. Više o njima ako slijedite linku.

Biobizz  je organsko tekuće gnojivo za cvat. Optimalna mješavina dušika, fosfora i kalija. Sadrži također enzime i aminokiseline.