Novi univerzalni krovni nosači za auto

Univerzalni krovni nosači olakšavaju putovanja

Kako univerzalni krovni nosači za auto ovise o tipu krova automobila na koji se montiraju, u oglasnicima je lako pronaći polovne modele. Iako vas oni mogu stajati manje od novoga, važno je pri kupnji imati na umu kako morate znati točne dimenzije i tip koji vam treba.

Kod ovakve kupnje jako je lako odlučiti se za model koji ne odgovara vašem automobilu ili pak model za koji je veoma teško pronaći potrebne dodatke, pa vam se kupnja na kraju i ne isplati.

Uz to, važno je provjeriti i stanje krovnog nosača za auto te dolazi li uz njega sva potrebna oprema za montažu, jer je svaki dio, do najmanjeg vijka, bitan za sigurno i pravilno montiranje na krov automobila.

Više prostora na krovu automobila

Univerzalni krovni nosači
Univerzalni krovni nosači za automobil

Jedan od najpopularnijih dodataka za univerzalne krovne nosače su krovne kutije – savršen prostor za pakiranje kada se spremate za duža putovanja. Krovne kutije dolaze u nizu različitih veličina i oblika, pa je pri kupnji važno pronaći najaerodinamičniju verziju koja dimenzijama odgovara. 

U nove avanture s nosačima za bicikle

Avanturistički odmori sve su popularniji danas – pogotovo kada je riječ o biciklizmu. Automobilski nosači za bicikle danas su vrlo često na krovu automobila jer pomoću njih možete sa sobom ponijeti jedan ili više bicikala.

Pri kupnji nosača na web shopu Withcar za bicikle važno je obratiti pozornost na način na koji se bicikl postavlja, jer neki nosači za bicikle za auto nude veću stabilnost od drugih, pa su pogodniji za lošije ceste i nagliju vožnju. Također, prevozite li bicikle na krovu, važno je uvijek tijekom puta imati na umu kako je visina vozila veća, da ne biste slučajno zapeli u kakvom tunelu ili javnoj garaži.