HP toner je sininom kvalitete ispisa

Najkvalitetniji printeri na tržištu

Kada je riječ o izboru printera za uredsku ili kućnu upotrebu na tržištu su se izdvojile dvije tvrtke čiji su printeri i toneri nedvojbeno najbolji. Kao najkvalitetniji i najpopularniji proizvođači printera i tonera pokazali su se HP i Epson. HP toneri i printeri svojom kvalitetom daleko su ispred svojih konkurenata što pokazuju i količine njihovih proizvoda koji su prodani diljem svijeta. 

Proizvode ovih dviju tvrtki odlikuje ponajprije kvaliteta izrade, dugotrajnost, a potom i specifikacije vezane uz ispis poput:

  • Brzine ispisa
  • Kvalitete ispisa
  • Funkcionalnosti
  • Ekonomičnosti

Odabirom printera i tonera bilo koje od ovih dviju tvrtki svakako nećete pogriješiti te će vam pružiti izvanredne rezultate.

Uvijek spremni za printanje dokumenata

Svi koji posjeduju vlastiti ili uredski printer sigurno su se barem jednom našli u situaciji da u najgorem trenutku nestane tonera te nisu u mogućnosti isprintati željene dokumente. Kako do ove situacije ne bi došlo, HP je osmislio svojevrsni podsjetnik za kupnju boje koji je inkorporiran u program za instalaciju i koji vas na vrijeme podsjeća da je vrijeme za kupnju novog seta HP tonera

Danas gotovo svi Epson printeri imaju mogućnost spajanja na Wi-Fi kao i mogućnost spajanja na mobilne telefone

Epson printeri i toneri su također kvalitetni

Uz gore navedenog proizvođača, Epson je jedan od najkvalitetnijih proizvođača printera, tinti i tonera na tržištu. Iako su svoj posao započeli kao mala tvrtka, vremenom se Epson razvio u veliku korporaciju koja velik dio svoje dobiti ulaže u unaprjeđenje svojih proizvoda. Njihova ulaganja vidljiva su u kvaliteti njihovih proizvoda, ali i popratnih aplikacija i opcija koje dolaze uz njihove printere. 

Naime, Epson je jedna od prvih tvrtki koja je dizajnirala tzv.  2 u 1 i 3 u 1 printere koji osim mogućnosti printanja svojim korisnicima nude i mogućnosti skeniranja, kopiranja i faxa. Osim toga, danas gotovo svi Epson printeri imaju mogućnost spajanja na Wi-Fi kao i mogućnost spajanja na mobilne telefone i printanje dokumenta direktno s mobilnog telefona.