Kreveti na sklapanje su odličan izbor za manje prostore

Živite li u nekom manjem stanu, vjerojatno ste se puno puta susreli s problemom nedostatka prostora, pogotovo kada je riječ o razmještaju namještaja. Jedan od komada namještaja koji zauzme jako puno prostora je i krevet. Obitelji s djecom koje žive u malom stanu često imaju veliki problem jer im krevet zauzme dragocjeni prostor na kojem bi se djeca inače mogla igrati. Srećom i za to postoji odlično rješenje u obliku kreveta na sklapanje koji su dostupni i više različitih varijanti.

Zidni krevet na sklapanje

Krevet na sklapanje i slobodni zid čine odličnu kombinaciju. Moguće je kupiti krevet na sklapanje koji nakon korištenja možete jednostavno podignuti i prisloniti uz zid. Naravno, na zid je pričvršćena i glavna konstrukcija kreveta pa će nakon što ste ga sklopili, krevet na sklapanje biti potpuno sigurno pospremljen. A to vam onda daje veliki slobodni prostor koji tijekom dana možete koristiti kako vam odgovara. Ovakvi kreveti na sklapanje mogu imati i posebne police s donje strane kreveta, kao i posebne police i skladišni prostor iznad kreveta, na zidu.

Krevet u ormaru

Vrlo zanimljivi model kreveta na sklapanje je i onaj u ormaru. Princip rada je vrlo sličan kao i kod zidnog kreveta, samo što u ovom slučaju ćete krevet sklopiti u ormar. Nakon što zatvorite vrata ormara, krevet će biti potpuno neprimjetan. Ovakvo rješenje odlično je za one koji imaju neki slobodan zid, a voljeli bi imati rezervni krevet. Montiranjem kreveta na sklapanje u ormaru na taj zid, dobit će krevet spreman za postavljanje u svega nekoliko sekundi, kada im to bude zatrebalo.

Jednostavni krevet na sklapanje

Osim ovih gore spomenutih modela, možete se odlučiti i za najjednostavniju varijantu kreveta na sklapanje. Riječ je o prenosivom krevetu koji se brzo sklapa i rasklapa te sklopljen zauzima jako malo mjesta. Mnogi ga upravo zbog toga drže spremljenog u podrumu, tavanu ili nekom drugom mjestu gdje im ne smeta, a spreman je za postavljanje i ponovo sklapanje u svega nekoliko sekundi. Ovakav krevet na sklapanje je ujedno i najjeftinija opcija i ne pruža ni približan komfor spavanja kao rasklopljeni zidni krevet ili krevet u ormaru. Svi kreveti na sklapanje su moderni kreveti.

Tražite najam stana? Ljubljana je pravi odabir za vas. Smještena u srcu Slovenije, ona je glavni i najveći grad te zemlje, kao i kulturno, ekonomsko, administrativno, političko i obrazovno središte.
Pročitajte cijeli članak s naslovom “Otvorite si nove opcije najmom stana u Ljubljani“.