Maskice za mobitel odličan su personalizirani poklon

Lijepe maskice za mobitel zaštitit će vas od štete

Bez mobitela je danas teško zamisliti dan. Bez obzira jeste li učenik, student ili se pak bavite nekim poslom, mobiteli su postali dio svakodnevice bez koje ne možemo riješiti mnoštvo dnevnih zadataka. Upravo zato, mobiteli su uvijek u našoj blizini, što nažalost također znači i mnogo nezgoda i nesreća koje su normalne kada se nečim služimo stalno.

Ipak, rijetko koji mobitel je otporan na sve padove i nezgode s kojima se može suočiti, pa ih je upravo radi toga potrebno dodatno zaštiti. A za zaštitu su vrlo učinkovite maskice za mobitel!

Birajte kvalitetne mobilne dodatke

Danas se na tržištu mogu pronaći raznolike zaštitne maskice za mobitel. Upravo radi tog velikog izbora, problem može biti pronaći model koji će odgovarati vašim potrebama i željama, ali i kvalitetom pružati zaštitu za vaš mobitel. Na određene stvari morate pripaziti. S jedne strane, važan je dizajn maskice za mobitel. On mora biti takav da mobitel štiti sa svih strana, te pruža zaštitu i za prednje kao i staklo stražnje kamere na mobitelu.

Maskice za mobitel

Tražite maske za mobitel koje imaju povišene rubove oko kamere i ekrana, te prekrivaju kutove telefona, a po mogućnosti i tipke koje se nalaze na njegovim stranama.

Dobri materijali maskica također su bitni

Osim dobrog dizajna, važno je odabrati i materijal koji će pravilno štititi mobitel. Dva odlična materijala maskice za mobilni telefon su: 

  • Guma 
  • Silikon 

Oni su odlični jer nude zaštitu od grebanja, a u slučaju udarca također štite i tako da amortiziraju silinu udarca. Ipak, birate li takve materijale, svakako birajte deblje i tvrđe verzije, a provjerite i je li materijal prikladan za nošenje u džepu. Neke vrste gume i silikona mogu biti ljepljive u dodiru s tkaninom, pa ćete ih teže moći staviti u džepove, pogotovo ako su uski. Potpuno tvrdi materijali poput plastike i stakla mogu se činiti čvrstima, ali najčešće ne nude puno zaštite za mobitel, pa ih je najbolje izbjegavati.

Pametni dodatci za mobitel

Kada kupujete maskicu za mobilni telefon, uvijek je dobro potražiti opcije koje imaju dodatke poput prstena za držanje ili pop socketa. Maskica za telefon također može imati i poseban otvor za privjeske kojima ga dodatno možete osigurati trakicom za nošenje ili pak ukrasiti i dodatno personalizirati. 

Maskice za mobitel

Osim toga, može imati i dodatne mogućnosti koje će vam pomoći u korištenju. Primjerice, neki modeli u sebi imaju pretince slične novčaniku u kojima možete držati novac, kartice ili pak posjetnice. S druge strane, neke u sebi također mogu imati punjač za mobitel koji će pomoći produžiti životni vijek baterije na vašem mobitelu.

Lijep dizajn i uz zaštitu mobirela

Još jedan od važnih aspekata maskice za mobitel je i njen izgled. Dodatci, poput držača ili pak punjača za mobitel, mogu na neki način promijeniti ili nadograditi njen izgled, no ona je također odlično platno na kojemu možete izraziti svoju osobnost.

Danas se mogu pronaći vrlo raznoliko modeli, od onih klasičnih, uglađenih i modernih, pa sve do onih ukrašenih motivima vašeg najdražeg benda, filma, životinje ili pak uzrečice odnosno životnog mota koji želite uvijek imati u svom vidokrugu. Ovim dodatkom za mobitele uistinu možete svoj mobitel personalizirati i prilagoditi svom stilu u svakom trenutku.

Personalizirani poklon

Maskice za mobitel odličan su personalizirani poklon za nekoga kome želite pokloniti uistinu jedinstven dar. Preko interneta se mogu pronaći mnogi proizvođači koji nude mogućnost tiskanja na njih. Neki također nude i posebne vrste, poput onih s držačima ili punjačima za mobitel. 

Sve što trebate jest pronaći najdražu fotografiju, motiv ili se pak poigrati u programima za crtanje i obradu fotografija i stvoriti potpuno jedinstven dizajn kojim ćete zasigurno oboriti primatelja s nogu! Tako jedna uobičajena maskica za mobilni telefon može biti dar koji će primatelju prirasti srcu.

Punjač za mobitel za dugotrajan rad

Jedan od iznimno važnih i korisnih mobilnih dodataka je punjač za mobitel, pogotovo kada znamo koliko često ostajemo bez baterije ako se mobitelom koristimo često. Ako za vaš model ne postoji punjač za mobitel u obliku maskice ili pak punjač za mobitel želite moći podijeliti s prijateljima, onda je kupnja prijenosnog punjača za mobitel odlična ideja. Prijesno punjač za mobitel često je poznat pod nazivom powebank. 

Potražite onaj s velikim kapacitetom, a također provjerite ima li punjač za mobilni telefon mogućnost brzog punjenja, kao i brzo punjenje drugih aparata koji su na njega priključeni, za maksimalnu jednostavnost i lakoću korištenja.