Nosači za bicikle za vaš bezbrižni odmor

Ljubitelji vožnje biciklom koriste svaki slobodni trenutak za uživanje u svojoj biciklističkoj strasti. Već u najranije proljeće ponovno započinju sa svojim omiljenim sportom: bicikliranjem, koji postaje sve popularniji sport svih generacija. Za biciklizam na udaljenoj lokaciji nosači za bicikle su neophodni dodatak za prijenos bicikla.

Biciklima izvan grada pomoću nosača za bicikle

Izuzetno lijep doživljaj bicikliranja može se postići izvan grada, u manje prometno zagušenim mjestima i na čistom i svježem zraku. Ako se biciklističke rute koje toliko volite nalaze daleko izvan vašeg mjesta stanovanja, tada su nosači za bicikle idealno rješenje za vas. Kvalitetni nosači za bicikle pomoći će vam u prijenosu vaših bicikala do željenog odredišta na siguran i praktičan način, bez naguravanja bicikala u automobil.

Nosači za bicikle mogu se kupiti u tri verzije

Kad kupujete nosače za bicikle možete birati između ti dostupne verzije, ovisno o tome kakav auto vozite i kakve su vaše osobne preference. Postoje nosači za bicikl koji se montiraju na krov vašeg automobila, nosači za montiranje na stražnja vrata i nosači koji se montiraju na kuku automobila. Svaka od ovih vrsta ima svoje prednosti i mane, ali svakako ćete pronaći onaj koji odgovara vašim željama.

Nosači za bicikle za  krov odgovaraju svim vrstama automobila bez obzira na veličinu i model pa su stoga i najzastupljeniji. Dodatan plus ovom praktičnom rješenju prijevoza bicikla je jeftinija cijena. Ali takav nosač za bicikl nije savršen: teže se montira na krov, bučniji je tijekom vožnje, a morate i paziti na visinu (prijelaz ispod mosta ili kroz tunel znaju biti nezgodni).

Nosači bicikla za vrata nisu univerzalni i moraju se kupiti baš za točno određeni model auta. Nosači koji se postavljaju na kuku su prilično skupi ali se najjednostavnije montiraju na sam auto, a i sami bicikli se lako montiraju i na nosače.

Najvažnija neka vam bude sigurnost na cesti

Koji god model nosača izaberete najvažnije je da vam je prioritet sigurnost na cesti i u prometu, jer loše rukovanje nosačima ili nebriga za opremu mogu dovesti i vas i ostale sudionike u prometu u veliku opasnost. Uživajte u svojoj omiljenoj rekreaciji i nemojte dozvoliti da vas išta spriječi da svoje slobodno vrijeme provedete na biciklu.

Moto oprema Ljubljana. Dugoogdišnja tradicija u opremi za vas i vašeg metalnog ljubimca. Čitajte više …