Infashionshop.hr – kvaliteta koja prati modu

Ponekad je vrlo teško naći trendy obuću i modne dodatke na našim prostorima. Na internetu je izbor puno raznovrsniji i puno lakše možemo naći nešto što nam se sviđa, ali često je cijena dostave jako velika ako se skladište dućana nalazi daleko. No, infashionshop.hr vaš je novi najbolji prijatelj po ovom pitanju! Prekrasne ženske cipele i modni dodaci sada su vam dostupni zahvaljujući ovoj slovenskoj tvrtki koja se širi svim zemljama Balkana.

Infashionshop.hr je trgovina koja razumije kupce

Na njihovoj atraktivnoj online stranici možete pregledati proizvode i obaviti kupnju, a ne morate se bojati nikakvih skrivenih troškova jer je cijela politika poslovanja napisana na dnu stranice, s mnoštvom uputa za kupovinu.

Stalna sniženja zasigurno će vas privući, a mnogima je zanimljiv i najsigurniji način plaćanja koji je dostupan i u ovom web shopu, a to je plaćanje preko PayPal-a kojeg korisnici online kupovine jako cijene. Ovaj dućan ima ocjenu 4.7, a ocijenilo ga je gotovo tisuću različitih kupaca. Iako su s poslovanjem započeli tek u 2016. te su prošli strmoglav put do popularnosti, njihovi su radnici uvijek uslužni (možete ih kontaktirati na e-mail), njihove su cijene još uvijek niske i sniženja su stalno i iznova prisutna.

Brza i korektna usluga je osnova poslovanja infashionshop.hr

Kako biste naručili baš onu veličinu koja vam treba, oni su naveli i duljine stopala za dva različita kalupa u svakoj veličini! Možete se posavjetovati s njihovim zaposlenicima i pitati ih bilo koje pitanje u vezi modela preko njihove e-mail adrese.

Poštarina je vrlo jeftina, a iznad određenog je iznosa i besplatna. Vjerujemo kako je ovo odlična prilika da uhvatite simpatične poklone za vaše žene, prijateljice, sestre i kolegice.

Konstantno širenje ponude

Ponuda se na infashionshop.hr online trgovini stalno širi, a njihova se politika poslovanja ne mijenja: ako niste zadovoljni,, vraćamo novac. Dostava traje 2-3 dana te postoji garancija zadovoljstva koju su obećali ispuniti. Trendy modeli koji se mogu vidjeti na njihovim stranicama sliče najpopularnijim cipelama današnjice, ali vam dopuštaju da uštedite nešto novaca.

Ovo je odlična prilika da sjednete u naslonjač, prošvrljate po njihovoj stranici i nađete nešto za sebe bez da izađete iz udobnosti svog doma: čak će i cipele doći same, ne morate vi po njih! Uživajte u kupovini!

SoftShell jakne za toplije zime. Softshell jakne neki zovu i vjetrovkama ili sportskim jaknama. To su u pravilu jakne napravljene od tankog, ali otpornog materijala. Čitaj više …

Kupite tenisice online. Sportske i modne tenisice poznatih svjetskih brandova: Nike, Reebok, Vans, Adidas, New Balance, Pepe Jeans. Čitajte više …