Online trgovina Pchelica.com

Tražite li novu igračku za svoje dijete? Zasigurno ćete pronaći onu idealnu u online trgovini igračaka Pchelica.com.

Igračke najpoznatijih proizvođača

Svi oni koji prate tržište igračaka zasigurno su mnogo puta čuli za tvrtke kao što su Hubelino, Manhattan Toy, Janod , Tidlo i dr. Njihove igračke poznate su u cijelom svijetu. Osim što su vrlo kreativne i raznolike, krasi ih i iznimna kvaliteta izrade. Upravo iz tog razloga Pchelica.com uz razne igračke drugih proizvođača ima u ponudi i jako puno njihovih igračaka.

Veliki asortiman igračaka

Igračke na Pchelici su raspoređene u nekoliko većih i manjih kategorija, ovisno o vrsti igračaka ili proizvođaču. Isto tako, svaku kategoriju možete sortirati po cijeni pa lako možete pronaći upravo one igračke koje se uklapaju u vaš predviđeni budžet. Pchelica nudi veliki asortiman igračaka u svim kategorijama što znači da možete pronaći igračke za bebe pa sve do igračaka za puno stariju djecu.

pchelica

Mekane igračke su omiljene među bebama pa Pchelica nudi veliki izbor raznih plišanaca, igračaka s pokrivačem i raznih beba i lutkica. Nešto starija djeca obožavaju igru sa drvenim igračkama pa je Pchelica za njih pripremila jako puno različitih igračaka koje će ih zasigurno razveseliti i okupirati na duže vrijeme. Kako bi djeca osim same igre nešto i naučila, u ponudi je i veliki izbor igračaka edukativnog karaktera (Hubelino staze za pikule). Tako možete izabrati razne slagalice, informativne i kreativne igračke i razne društvene igre koje će pomoći u intelektualnom razvoju vašeg djeteta.

Djeca od malih nogu obožavaju razna vozila pa na Pchelici možete pronaći vozila za djecu svih uzrasta. Za one najmlađe nude se prva vozila na guranje, a za one koji su već nešto vještiji u ponudi je veliki izbor romobila, tricikala i neizostavnih dječjih bicikala. Da bi vaša djeca bila sigurna u vožnji, na Pchelici ćete pronaći i veliki izbor opreme i dodataka među kojima dominiraju dječje kacige. Osim igračaka, Pchelica nudi i korisne dodatke, poput raznih kutija za spremanje igračaka ili ruskaka za putovanja. Uz njihove šarene i inovativne proizvode, dijete će s veseljem pospremati igračke u njih, a vama izmamiti osmijeh na lice.

Pchelica kao prvi izbor prilikom kupnje igračaka

Ogroman broj igračaka visoke kvalitite pregledno raspoređenih u više kategorija, mogućnost sortiranja prema cijeni ili proizvođaču i mogućnost pretraživanja, a uz to i niske cijene, glavne su odlike Pchelice. U svega nekoliko klikova mišem izaberite igračke koje će razveseliti vaše najmilije i za nekoliko dana igračke će stići na vašu kućnu adresu. S obzirom da se asortiman igračaka na Pchelici stalno povećava, neka Pchelica bude vaš prvi izbor kada se odlučite na kupnju neke nove igračke.

Ženske majice možete pronaći u svim trgovinama s robom. Više o ženskim majicama u članku.