Hubelino staze za pikule

Hubelino staze za pikule

Hubelino Marble Run jedna je od najpopularnijih staza za pikule među djecom i roditeljima danas, i to s dobrim razlogom. Ako tražite izvrsne igračke za svoje najmlađe, ovo je nešto što definitivno zaslužuje biti na vašem popisu želja.

Što je Hubelino?

U slučaju da ne znate, Hubelino je vrsta sustava staza za pikule koji je savršeno kompatibilan s Lego Duplo sustavom. I Hubelino kao i Lego Duplo dijele isti opći princip. To znači da se kocke za slaganje ova dva sustava mogu besprijekorno uklopiti. Lego Duplo se može koristiti za gradnju vašeg Hubelino temelja. Možete izgraditi i svoju Hubelino stazu za pikule na onome što ste već sagradili uz pomoć Lego Duplo sustava.

Hubelino staze za pikule
Hubelino staze za pikule su se pojavile 2013. godine

Kocke za slaganje od Hubelina izrađene su od plastike i slažu se jedna na drugu kako biste izgradili bilo koju strukturu ili oblik koji imate na umu. Dostupne su u različitim veličinama i možete ih kombinirati na bilo koji način.

Kocke su također osnovne i jednostavne, što ih čini potpuno promjenjivima. Te kocke se mogu koristiti za gradnju temelja staza za pikule.

Na vrhu kocki za slaganje također možete sagraditi stazu za pikule pomoću dijelova za staze. Dijelovi za staze također se isporučuju u različitim oblicima i veličinama i mogu se koristiti za gotovo neograničene kombinacije.

Vaša mašta i kreativnost jedina su ograničenja, kao i broj dijelova za staze koji su vam na raspolaganju.

Tvrtka, proizvodnja i materijal

Hubelino, njemačka obiteljska tvrtka, djeluje od 2008. godine. S druge strane, Hubelino staze za pikule su se 2013. godine prvi put pojavile na tržistu. To je vjerovatno razlog zašto nisu popularne kao ostale staze za pikule koje danas možete pronaći na tržištu.

https://www.youtube.com/watch?v=aPVs5W5Eu5Y

Prema tvrtki, dijelovi njihovih staza za pikule proizvode se isključivo u Njemačkoj. U toj zemlji se odvija cijeli proces, od dizajna, preko proizvodnje, do pakiranja.

Dodaju da je ta činjenica snaga njihove tvrtke. Može postojati mnoštvo staza za pikule napravljenih od plastike, ali samo se nekolicina može smatrati dobrima.

Stručnost tvrtke jasno se vidi u proizvodnji plastičnih dijelova. Generalni direktor i osnivač također je generalni direktor tvrtke koja isporučuje plastične dijelove za različite tehničke primjene, kao što su industrijski strojevi i motori.

U proizvodnji se koristi isključivo ABS plastika, a Lego Duplo i Lego izrađeni su od sličnog visokokvalitetnog materijala. ABS plastika povezana je s mnogim prednostima, uglavnom u pogledu otpornosti i dugovječnosti. Taj materijal se također može i reciklirati. 

Svi proizvodi tvrtke mehanički su i kemijski testirani od strane hamburške tvrtke Bureau Veritas. U skladu su sa svim međunarodnim smjernicama koje se primjenjuju na igračke.

Kocke za slaganje

Kocke za slaganje potrebne su za izgradnju temelja vaše staze za pikule. Ako već imate Lego Duplo kocke za slaganje, možete njih koristiti ili ih možete kombinirati. To je jedan od razloga zašto roditelji i djeca vole ovu robnu marku. Možete koristiti čitav svijet Lego Duplo sa svim kockama za slaganje, dodacima i konstrukcijama. Samo dodajte nekoliko dijelova za staze i lako ćete složiti vlastitu stazu za pikule.

Hubelino kocke za slaganje
Hubelino kocke za izgradnju temelja staze za pikule

Samo pripazite da ne podcjenite broj potrebnih kocki za slaganje za vašu stazu za pikule, posebno ako imate planove za izgradnju one velike.

Kocke za slaganje ove robne marke koje dolaze u različitim kompletima uglavnom su bijele boje. To je odlično jer ih tako možete uočiti s lakoćom. Temelj koji je cijeli bijele boje također izgleda nevjerojatno. Međutim, ako baš ne preferirate bijelu boju, uvijek se možete odlučite i za druge boje kocki za slaganje, poput plave, žute, zelene i crvene.

Dijelovi za stazu

Staza za pikule je sastavljena od dijelova za stazu. Po tim kockama će se pomicati pikule. Postoje brojni kompleti s raznim kombinacijama takvih dijelova. Svi dijelovi dolaze u četiri boje, a to su zelena, plava, žuta i crvena. Boje su zapravo vrlo slične bojama Lego Duplo kocki.

Hubelino staza za pikule
Hubelino staza za pikule – 33-djelni komplet

Proširenja i dodatni dijelovi

Dodatni dijelovi su vrlo važni i nude mnogo zabave. Oni su odlični ako želite formirati složenije staze ili ako jednostavno želite složiti nešto drugačije.

Ti dijelovi su dobre kvalitete. Čvrsti su, robusni, savršeno se uklapaju i što je najvažnije, funkcioniraju. Ti dodatni dijelovi dolaze u narančastoj boji. Izbor boja je prilično ograničen, ali dobra vijest je da vam omogućuje da ih lako uočite.

Ti dodatni dijelovi nisu dio uobičajenih kompleta, već ih morate kupiti odvojeno.

Ako ste kupili dijelove za staze, kocke za slaganje, dodatne dijelove za staze, Duplo figurice, Lego Duplo kocke ili bilo što drugo, možete započeti graditi sve što poželite, od najmanje staze za pikule do najvećeg grada s pikulama koji možete zamisliti.

Još jednom, jedino ograničenje ovdje je vaše strpljenje, kreativnost i naravno, broj dostupnih dijelova i kocki.

Zbog čega je Hubelino odličan?

Hubelino pruža potpuno kompatibilnost s Lego Duplo kockama. Svi dijelovi se besprijekorno spajaju. Kocke morate pažljivo pogledati, kako biste mogli razlikovati jednu od druge.

• Proširenja su neograničena i možete dodati više dijelova za staze, kocki za slaganje i dodatnih dijelova. Nove mogućnosti i novi kompleti su vam na raspolaganju. Možete graditi veće i složenije stvari i potaknuti svoju kreativnost. Sve raste zajedno s vašim djetetom.

• Robusno, čvrsto, može se prati, gotovo da se ne može polomiti, a i gotovo da nema znakova habanja. Djeca ga mogu koristiti vrlo dugo, čak i nakon što ga prerastu.

• Igračka je proizvedena u Njemačkoj u održivoj proizvodnji i ekološka je.

Bez suvišne priče, Hubelino Marble Run jedna je od onih igračaka na tržištu koja će oduševiti djecu svih dobnih skupina, pa čak i njihove roditelje. To je dobra vrijednost za novac i čini je odličnom kupnjom zbog toliko uzbudljivih razloga.