Sygic android

Sygic android odlična GPS aplikacija za putovanja

Sigurno ste u više navrata bili u nekom mjestu gdje se nimalo ne snalazite i trebali ste pomoć, no nikoga nije bilo u blizini ili niste profesionalac u jeziku koji pričaju ljudi u destinaciji.
Zasigurno ste se nekad dugo vozili i kružili određenim cestama kako biste našli specifičnu rutu ili neku malenu uličicu koju vam je opisao neki prijatelj.
Nemojte se mučiti, doba je tehnologije! Danas su navigacijski uređaji upravo i vaši android mobiteli! Nije više potrebno kupovati lokatore, čak se ne morate ni fokusirati na to da vaš auto ima navigacijski sistem.
Sve što je potrebno je vaš android mobitel i Sygic android verzija.

Sygic android

Što je Sygic android?

Sygic android je aplikacija koja vam pomaže u svakodnevnoj navigaciji. Sa svojom općom i profesionalnom verzijom, nudi vam razne opcije koje vam mogu olakšati dnevnu rutinu.
Mi vam predlažemo da uložite u profesionalnu verziju koja je poprilično pristupačna, a nosi mnoge kvalitete.

Što može profesionalna verzija Sygic android?

Možete navigacijske mape gledati i bez pristupa internetu. Ako uključite regularni „update“ odnosno ažuriranje software-a, nije potrebno biti blizu interneta na putovanju. Zaboravite na velike račune za podatkovni promet!

Glasovna navigacija sada je dostupna za one koji ne vole skidati oči s ceste pri vožnji. Budite sigurni i nemojte riskirati uz ovu odličnu opciju gdje vam aplikacija govori u kojoj ste ulici i što slijedi na najbližoj prekretnici.

Često se zanesemo u vožnji i pređemo granicu brzine koja je dozvoljena. Sygic android će vas obavijestiti ako ste prešli dozvoljenu kilometražu na cesti i glasovno vam obznaniti kolika je granica brzine i koliko vi vozite.

Svi znamo koliko je iritantno zaputiti se negdje i onda saznati da je ogromna gužva u određenom dijelu grada ili na određenoj cesti zbog zastoja, kvara na semaforima ili prometne nesreće. Ne poželite li da samo možete zaobići takve situacije?

Sygic android vam pomaže da upravo to i napravite. Stalni dotok podataka javlja Sygicu kada se dogodi nešto i on vama obznani koje biste rute trebali voziti.

Ako ne želite plaćati profesionalnu verziju, možete uzeti i regularnu te na nju nadodati neke karakteristike koje vam se sviđaju te tako proći jeftinije.

Grafičke kartice možda su i najbitnija komponenta svakog računala pa je podosta bitno da uvijek budu u toku s vremenom, bilo da služe za igranje, modeliraje, rad s video sadržajem, rudarenjem kriptovaluta… Čitajte više …