Crveni ruž za usne

Završni dodir svakog make up looka

Crveni ruž za usne vječni je klasik dekorativne kozmetike koji se nalazi u gotovo svakom neseseru, a odlično upotpunjava sve jednostavne make up lookove te ih poduže na višu razinu. Ipak, prilikom njegova izbora valja također obratiti pozornost na ton kože. Tako osobe svijetlije kože i hladnog tona kože trebaju birati crvene ruževe u koraljnim nijansama te nijansama s plavim podtonom, dok osobe toplijeg tona kože trebaju birati crvene, po mogućnosti u bojama maline.

Ruževi
Ruževi za usne dugotrajnih formula, sa hidrirajućim efektom

Istaknite svoje vrline dobrim odabirom kozmetike

Prilikom korištenja ruževa za usne vrlo je važno znati istaknuti svoje vrline na licu. Naime, vrlo važan parametar za izbor boja ovog kozmetičkog dodatka i njegovih završnica je činjenica jesu li vaše usne tanke, pune ili suhe. U tom smislu osobama s tankim usnama stručnjaci savjetuju da izbjegavaju ruževe u tamnijim bojama te mat završnici koji će istaknuti debljinu usana, pa su tako najbolji izbor oni metalik ili sjajne završnice.

Punijim usnama najbolje pristaju mat modeli u svim bojama, osim u varijantama ružičaste koja može stvoriti iluziju još većih usana. Suhoća usnama može se prevenirati korištenjem njegujućih balzama te sjajnih i kremastih modela.

Sve češća opsesija u sviju kozmetike

Razvojem svijeta kozmetike, kozmetički proizvodi postali su sve popularniji pa ih žene diljem svijeta kupuju ne samo zbog potrebe, već i zbog želje za isprobavanjem različitih proizvoda. Kozmetika i kozmetički proizvodi postali su danas predmet rasprava i nadmetanja među brendovima koji se sve više trude biti u trendu, ali i ponuditi tržištu nešto inovativno i funkcionalno.